Oamenii din spatele ideilor

Alina Stanciu

Alina Stanciu

Head of Strategy (MP)

Cu peste 10 ani de experienta in publicitate, marketing si vanzari, succesul tuturor actiunilor sale de pana in prezent s-a datorat pasiunii. Iubeste provocarile, insa se implica doar in acele lucruri in care crede cu tarie. Coordoneaza echipa, planuieste, creeaza si implementeaza campanii. Ambitioasa, increzatoare si creativa intr-un sens strategic, lumea in care ii place sa traiasca e cea a business-ului in publicitate. 

Aurel Stanciu

Aurel Stanciu

Head of BTL Production (MP)

Pune in practica ideile creative intr-un mod sustenabil. Se asigura ca arhitectura unei implementari de campanie BTL va fi finalizata cu un impact maximizat si creeaza solutiile tehnice pentru orice provocare creativa.

Maria Stefan

Maria Stefan

Account

Maria asigura legatura dintre client si agentie. Capabila sa "tina in frau" orice proiect, organizata, sociabila si creativa, se asigura intotdeauna ca deadline-urile sunt respectate, ca proiectele sunt duse la bun sfarsit si ca JustAD are doar clienti multumiti. 

Costel Serban

Costel Serban

Senior Art Director

Este omul provocarilor, care transforma orice proiect intr-o aventura. Fie ca este vorba despre o prezentare sau un simplu logo, trebuie sa te astepti oricand la rasturnari de situatie, intrigi si idei pe placul clientilor. Un lucru e cert, cand se pune la calculator, imaginatia sa prinde viata. Serban este pasionat de sketching, tattoo art, muzica si grafica, care, desi nu e prima iubire, e o iubire de-o viata.

Ionut Belet

Ionut Belet

Creative Strategist

Lasa creatia in seamna creativilor – cea mai bizara si ilogica insiruire de cuvinte. Nu e ca si cum nu intelegem ce inseamna, dar nu putem intelege logica din spatele acestor cuvinte. Poate ca ne-am iesit din minti, dar credem in persoanele multitalentate. Ionut este una din aceste persoane. A invatat sa fie planner, dar s-a nascut creativ. De aceea, biroul sau se afla sub tocul usii – intre departamentul de strategie si departamentul de creatie. 

Anca Patru" alt="Anca Patru" class="img-responsive" />

Anca Patru

Copywriter

Creionul si tastatura sunt prietenii sai de cursa lunga cu care se antreneaza pentru castigarea pitch-ului cel mare. Ii place sa dea voce brandurilor si sa vina cu idei creative pentru oameni creativi. Cu umor si pasiune, creeaza in fiecare zi o lume mai frumoasa atat pentru brand cat si pentru consumator.  

Iulian Juncu

Iulian Juncu

Production Implementation

Iulian este omul care gaseste calea dintre ideile indraznete ale creativilor si realitatea dictata de regulile fizicii si a deadline-urilor. Organizat si dedicat, Iulian este cel care se asigura ca munca echipei ajunge intotdeauna la linia de sosire. 

Vrei sa inovezi sau sa stai in anonimat? Hai la noi!