Tu stii care sunt solutiile digitale ale viitorului?

Publicat de : Alina Stanciu

Data: 12.10.2017

Inovatiile de ultima generatie si solutiile digitale ale viitorului si-au dat intalnire la cea de-a sasea editie Internet & Mobile World 2017, cea mai mare expo-conferinta cu solutii digitale si de IT pentru business din sud estul Europei, care s-a desfasurat la Romexpo intre 4-5 octombrie. Evenimentul a reunit peste 140 de speakeri pe cele sase scene ale evenimentului: Main Stage, SMBs & Enterprise Solutions, Developers, Digital & E-Commerce, Marketing & Innovation si Security Stage. Acestora le-au corespuns patru zone expozitionale cu peste 130 de companii care au prezentat 2.300 de solutii IT si digitale.

Anul acesta, Viva Telecom, unul dintre clientii nostri dragi, a fost Partenerul Tehnic Oficial IMWorld 2017, asigurand solutiile de Internet, WiFi si live streaming pentru IMW TV. In cele doua zile ale evenimentului, echipa Viva Telecom a avut ocazia sa stea de vorba cu o multime de pasionati de solutii digitale si de IT si sa le demonstreze ca totul e posibil atunci cand ai langa tine profesionisti dedicati.

 

Colaborarea pentru IMWorld 2017 ne-a incantat, la fel si atmosfera de acolo. Pe langa miile de solutii digitale,  cei prezenti au avut ocazia sa intalneasca primul cyborg atestat si recunoscut de autoritatile din Marea Britanie, Neil Harbisson.

 

Aderam mesajului IMWorld 2017 si te invitam si pe tine sa o faci in fiecare zi:  razboiul digitalizarii a inceput, iar cei care se opun invaziei sale, vor fi cei care, in final, vor pierde.

 

Hai sa luptam impreuna! smiley