Cum a fost la Startup Weekend Bucharest 2017

Publicat de : Alina Stanciu

Data: 11.05.2017

Curaj, creativitate, inovatie si multa pasiune. Sunt elementele cu care ne place sa ne inconjuram zilnic. Asa ca nu am stat pe ganduri si am acceptat invitatia primita din partea Startup Weekend Bucharest de a participa in cadrul editiei din acest an in calitate Partener Platinum ca si in 2016

Evenimentul s-a desfasurat in perioada 21-23 aprilie, la TechHub Bucharest si i-a provocat pe tinerii cu varsta cuprinsa intre 18-35 de ani din Romania si din alte tari sa isi puna in aplicare ideile de business. Tema editiei de anul acesta a fost Bring your ideas to life, un concept prin care participantii au fost incurajati sa gandeasca idei cat mai creative si care sa nu ii limiteze la un domeniu specific. 

Mentorii editiei de anul acesta au fost: Richard Reese, Mihaela Reese, Filip Buruiana, Cristina Banu. Juriul Startup Weekend Bucharest 2017 a fost format din Robert Knapp – CEO CyberGhost VPN, Peter Barta – Co-Director la Founder Institute si Alexandra Anghel – Co-Founder Appticles.

Evenimentul a fost o adevarata provocare pentru participanti pentru ca, intr-un timp foarte scurt, s-au cunoscut si au colaborat pentru a gasi ideea de business care nu doar sa atraga atentia, ci si sa poata fi aplicata in realitate. Si da, asteptarile noastre au fost depasite! La Startup Weekend Bucharest a fost rost de idei foarte bune si inovative, 28 ca sa fim mai exacti. Cum sa nu fim fericiti ca i-am premiat si cum sa nu fim nerabdatori sa lucram la brandingul lor in cadrul programului nostru pentru startup-uri, StartUp PRO?

Recunoastem – doi dintre preferatii nostri au fost castigatori. Felicitari, Mr Adam (locul 3), TradEAT (locul 2) si WIMS (locul 1)!

Stim ca tot ce s-a intamplat la Startup Weekend Bucharest e doar o mica parte din tot ce poate oferi Romania in materie de idei creative de business. De aceea, JustAD continua programul StartUp PRO lansat anul trecut prin care startup-urile de pe intreg teritoriul Romaniei pot accesa pachete de comunicare integrate si personalizate pe o perioada de 6 sau 12 luni. Asa ca, daca te simti curajos, acceseaza StartUp PRO. Suntem aici sa te sustinem chiar de la primul pas.

Bring your ideas to life! :)