Adama si JustAD impreuna la etapa Tess Rally Brasov

Publicat de : Alina Stanciu

Data: 06.04.2017

Iubim performanta. Adoram adrenalina si cursele de masini.  Dar cum piloti de curse nu am avut cum sa ajungem peste noapte, ne-am ocupat de strategia si implementarea media coverage in cadrul parteneriatului de imagine Adama Romania – echipajul Adrian Raspopa/Cosmin Diacu incepand cu etapa Tess Rally  Brasov, prima etapa a Campionatului national de Raliuri al Romaniei 2017. Partea preferata? Am dat frau liber imaginatiei si am realizat conceptul vizual al masinilor de raliu, sponsorizate de catre partenerul nostru de cursa lunga, Adama.

 

Editia 46 a Campionatului national de Raliuri al Romaniei 2017 s-a desfasurat pe 31 martie si 1 aprilie pe probele de asfalt, consacrate din Brasov si imprejurimile sale.
Dupa o lunga pauza competitionala, fanii sporturilor cu motor i-au vazut din nou „la treaba” pe cei mai buni piloti de raliuri ai tarii, in cadrul celui mai longeviv raliu din istoria Romaniei.

 

Raliul brasovean a constat in 7 probe speciale care au insumat 100 km. Concurentii s-au incalzit in cadrul shakedown-ului de vineri. Prima zi de concurs i-a pus la incercare pe pilotii experimentati care au urcat de la Rasnov la Poiana Brasov, iar sambata, pe 1 aprilie echipajele s-au pregatit pentru cel mai important test, proba dubla Babarunca/Cheia, cu o lungime cumulatata de peste 50 km.

 

Asa cum o face zi de zi in domeniul agricol, Adama si-a dorit sa sustina ambitia, excelenta si mentalitatea de invingator. Adrian Raspopa, multiplu campion national al categoriei 2 Roti Motrice impreuna cu copilotul sau, Cosmin Diacu au reusit sa obtina locul 1 la 2WD si locul 8 in clasamentul general. Suntem mandri de performantele lor si vom fi mereu alaturi de cei care prin munca si pasiune obtin rezultate deosebite. - Florin Constantin, Strategy Development Director Adama

 

Am avut o evolutie foarte buna, cu rezultate pe masura care nu s-ar fi obtinut fara o echipa foarte bine sudata pilot-copilot.  Suntem cu atat mai fericiti cu cat am avut o lupta acerba. Multumim tuturor celor care ne-au sustinut si au avut incredere in noi. Acest sport reprezinta o pasiune veche pe care o am in sange si care este chiar stilul meu de viata, practicandu-l de 20 de ani. Fiecare zi e o noua provocare asa ca asteptam cu motoarele turate urmatoarele etape din Campionatul national de Raliuri al Romaniei 2017,  pentru care ne antrenam sa avem aceleasi rezultate ca la Brasov. – Adrian Raspopa, multiplu campion national al categoriei 2 Roti Motrice.

 

Alina Stanciu, Head of Strategy JustAD, si-a luat inima in dinti si a fost pentru o zi copilotul lui Adrian Raspopa.  A vazut inca o data ca performanta poate fi atinsa doar printr-un focus extraordinar, o strategie bine pusa la punct si o incredere totala in partenerul de drum.

 

Am intrat cu emotie in biroul" lui Adrian, cvatriplu campion in diferite categorii ale Campionatului national de Raliuri al Romaniei. Pret de cateva minute am invatat ca performanta se masoara altfel in motorsport. Nu adrenalina este cea care te conduce spre victorie, ci viteza cu care faci conexiunile, corelata cu increderea oarba in copilot.

Aici, orice lipsa a reactiilor ultra rapide sau orbirea de adrenalina se traduce pe linia subtire dintre viata si moarte. Si am mai invatat ceva: cum sa evaluez orice fel de parteneriat de azi inainte. - Alina Stanciu, Head of Strategy JustAD

 

Masini de curse, zgomotul motoarelor turate la maximum, adrenalina, miros de carburant si scartaitul cauciucurilor. Sunt doar cateva dintre elementele care ne-au fascinat la Tess Rally 2017 si ne-au dat energie pentru mult timp de acum incolo.